2012. november 9., péntek

Amiket összevásároltam, az utóbbi időben

Sziasztok! 

Eléggé felhalmozódtak a dolgok, de lehet csak amiatt, mert kb. mindennel el vagyok csúszva. Nem mondom, hogy a leghasznosabbakat sikerült vásárolnom, de azért igyekeztem nem hülyeségre elverni a pénzt.

Körömvirágkrém-230 HUF: Őt próbálgatom körömlakk lemosás után a száraz, csúnya körömágyamra.


Dontodent szájvíz-379 HUF: Igazából a barátom szoktatott rá, így idejét láttam annak, hogy vegyek végre egy sajátot is itthonra. Meg amúgy is gáznak éreztem, hogy az övét használom, nem akarom egy kitartott valakinek beállítani magam. Mivel ő volt leárazva a legjobban, így ő landolt a kosaramban!

Ajakápoló-390 HUF: Egy véleményezés alapján láttam, hogy valaki nagyon dicséri. Amint megláttam egy bio boltban, kaptam is az alkalmon és lecsaptam rá. Már elég sokszor használtam, érik róla egy vélemény. Ha Ti is kíváncsiak vagytok rá, jelezzétek!

Tusfürdő-265 HUF: Nem azt vettem, amit elsőre elképzeltem, ezért vészmegoldásként esett a választásom rá. Vízililiom illatú, Aveo tusfürdő. Már látszik, hogy használatba van véve.

Levendula csepegtető-290 HUF: Ilyen párologtató olaj. Sajnos egy kevés kifolyt az üvegből és szépen összemaszatolta az üveget. Így meg szerintem vállalhatatlan a kép róla, ne haragudjatok!

Szelleműző spray-599 HUF: Az a nagy harci helyzet, hogy a ZH hét 3 hétig tartott nálunk és vizsgák miatt alapjáraton nehezebben alszom el. Hallottam róla, hogy ugyan gyerekeknek van kitalálva, de őrá esett a választásom. Nem mondom, hogy a lelkivilágomnak könnyebb, de azért az elalvás nem olyan nehéz mint régen, hasonló helyzetekben. Nem bántam meg, hogy megvettem.


Ti miket vásároltatok az utóbbi időben? Mi a véleményetek a körömvirág krémről? Hatásos lehet? 

2 megjegyzés:

  1. Ez a szelleműző spray konkrétan mi lenne?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyen levendulás elalvást segítő spray. Gondolom, csak a gyerekek miatt nevezték el így, hogy hatásosabb legyen.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com