2017. január 28., szombat

Garázdálkodás az Ebay világában I. | 2017

Kissé talán eltúloztam az idei "magamat megjutalmazom, mert sikeresen vettem az elmúlt félév akadályait" kör, de talán ennyi belefér most, régen vettem kifejezetten magamnak nagyobb összegért kozmetikai dolgot. Legalábbis a legutóbbi haul bejegyzés óta elég sok idő eltelt. (Azok a fránya kifogások, igaz? ) 

Szerettem volna megmutatni, hogy a következő időkben miért várom majd annyira izgatottan a postást, hogy mindennap telefonálok a következő 2 hét letelte után kb.. az illetékesek örömére, vagy bánatára. Tudom, inkább bánatára lesz a jellemző, de ha megnézitek ezt a bejegyzést, 1-2 termék tényleg az amúgy nem létező türelmetlenségemet hozza ki belőlem. 

Új telefonhoz, új telefontok is jár. Nem is egy, hanem rögtön kettő. Másnak van vagy 10, nekem csak megengedtetik, hogy legyen kettő, így is elég nehezen találtam rávalót. 

A telefontokok lelőhelyei
Tükrös, rose gold: eladó  | Szilikonos, vegyes: eladó

A tükrös eladótól lehet megválok, mert 4 hete rendeltem tőle és a csomagjaim, azért átlag 3 hét alatt ideérnek, de a 2 hét a jellemzőbb, követési számmal pedig 9-10 nap az átlag. Hiába tetszik, ha kifizettem és se híre, se hamva. 

A Mizon csigrakrémje engem sem kerülhet el. Igaz, hogy Notino.hu-n is megvásárolható a termék, így aki gyors megoldásra vágyna, annak 2 napnál többet tényleg nem kell várnia. Magamnak fel is jegyzem, hogy sürgős megoldásként, ha beválna a termék, akkor innen tudok rendelni. Ameddig pedig elfogyasztom a mintáimat, addig ki tudom várni azt a kb. 2 hetet, amíg megjön a krém. Nyilván, gyakorlottabb Ebay felhasználóknak nem mondtam most sok újdonságot, de már régóta fentem rá a fogam, Anna bejegyzése pedig a héten remek emlékeztető volt egy régi kívánságlistás darab felélesztésére. 
US-Seller-FREE-Sample-MIZON-Snail-Recovery-Gel-Cream-45ml-1-52-fl-oz
ELADÓ
Kissé márka hűnek tűnhetek, pedig nem vagyok kifejezetten az, viszont a Mizon hialuronsavas hidratálóját nem tudtam kihagyni. Koreai darab, bízom benne hogy a helyi több éves arcápolási szakértelemnek köszönhetően, jót fog tenni a bőrömmel. Nem igazán merek arckrémet választani mostanában, más jellegű hialuronsavas hidratálóm pedig elfogyott, az utánpótlás pedig nem túl pénztárcabarát egyelőre. Meglátjuk, hogy kb. hatodannyiért milyen eredményre jutok. 
ELADÓ
Kakukktojás ugyan, mert ő már megjött, de be szerettem volna mutatni a Holika Holika lábmaszkját. Bevallom, én nem csak 15 percig áztatom benne a lábam, bátran magamon hagyom akár fél órán át is, a lábam pedig tényleg puha tapintású és jobb minőségűvé, ill. kicsit mintha strapabíróbbá is válik az olykori 12 órás rohangálások ellen. Emiatt újrarendelésre érdemesnek találom, így az utánpótlás folyamatára azt írhatnánk, hogy beszerzés/Mo.-ra érkeztetés alatt van a termék. Táplálás szempontjából nagyon ajánlom.  
ELADÓ

Ti milyen rendeléseket vártok mostanában? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com